Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Kleinschalige opvang

Wij zijn een kleine organisatie met betrokken medewerkers. Als u met ons belt, krijgt u géén keuzemenu en wordt u niet in de wacht gezet. Onze bemiddelingsmedewerkers staan u graag te woord als u vragen heeft over de gastouderopvang. Met uw vragen over de buitenschoolse opvang kunt u bij de pedagogisch medewerkers of ons secretariaat terecht. Ook zou het zomaar kunnen dat u directeur Loes Holtslag- van Westerop zelf aan de telefoon krijgt, zij is net zo betrokken en benaderbaar als onze andere medewerkers.

Lees ook hier onze vermelding in het vakblad de Zone.

Betekenis van de activiteit

Gastouderopvang

Door de kleinschaligheid kennen wij onze gastouders heel goed en kunnen wij daardoor op maat bemiddelen tussen gastouder en vraagouder. De gastouder vangt vaak op vaste dagen een klein groepje kinderen op waardoor de kinderen elkaar en de gastouder goed leren kennen. Het is bijna een mini-kinderdagverblijf maar dan in de huiselijke en vertrouwde sfeer bij iemand thuis. Ook hebben wij gastouders aan huis - vaak prettig als u meerdere kinderen heeft - zij komen bij u thuis uw kind opvangen waardoor uw kind in de eigen vertrouwde omgeving blijft.

Buitenschoolse opvang

Ook de kinderen die onze buitenschoolse opvang bezoeken worden door ons echt gezien. Ze komen graag naar de opvang. De avonturen die zij beleven, de herinneringen die zij bij ons maken, delen wij graag met u. Regelmatig ontvangen de ouders een nieuwsbrief met foto’s en berichten, waarin de hoogtepunten van de afgelopen tijd  gedeeld worden.

Secretariaat

Het secretariaat is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar, als wij niet aanwezig zijn kunt u wel uw bericht inspreken of een mail sturen dan krijgt u in de meeste gevallen binnen 1 werkdag een reactie van ons.