Meer over onze opvang

De wereld van kinderen wordt steeds groter. Zij komen in contact met andere kinderen, gaan zich vergelijken en een eigen mening vormen. Ze leren zichzelf en anderen steeds beter kennen.

't Kwakersnest Kinderopvang - Een dag op de buitenschoolse opvang

Een dag op de BSO

Yes, de school is uit Wanneer de schooldag erop zit worden de kinderen opgehaald van school. Onze collega’s zijn herkenbaar aan de groene kikkerjassen en wachten op een vaste afgesproken plek op het schoolplein of in de aula van de school.

't Kwakersnest Kinderopvang - Een dag op het kinderdagverblijf

Een dag voor het jongse grut

Ons dagverblijf opent elke dag haar deuren tussen 7.30 en 9.30. Je baby, dreumes of peuter is welkom op onze verticale groep. We horen graag hoe je kind zich voelt, heeft geslapen en of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee kunnen houden.

't Kwakersnest Kinderopvang - Een dag op de peuteropvang

Een dag bij de peuters

Voor peuters is de peuteropvang een belangrijke aanvulling op de opvoeding van thuis. Alles is erop gericht om je kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Ze krijgen andere activiteiten en speelmateriaal aangeboden dan thuis, en ontmoeten leeftijdsgenootjes.

't Kwakersnest Kinderopvang - Een dag bij de gastouder

Een dag bij de gastouder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce cursus nisi eget nisl tempor consectetur. Nulla dictum, metus a sodales tincidunt, dui massa sagittis arcu, quis aliquam risus purus a turpis.

't Kwakersnest kinderopvang - Surfkamp

Surfen en chillen

Leren surfen, chillen met je voeten in het zand, strandjutten en in de duinen spelen. Tijdens het surfkamp leer je alles over surfen, maar ook over veiligheid, de omstandigheden van de zee, surfmaterialen en surftechnieken.

't Kwakersnest kinderopvang - Natuur

Altijd op avontuur

Elke zomer gaan wij twee weken de natuur in. Spelen, klimmen en klauteren in de bossen. We zijn elke dag de hele dag buiten, leren meer over de natuur en de dieren, bouwen boomhutten en spelen Expeditie Robinson.

't Kwakersnest kinderopvang - Gezonde voeding

Aandacht voor voeding

Je kindje brengt een groot gedeelte van de tijd door op de kinderopvang. Naast spelen en ontwikkelen wordt dan ook aandacht geschonken aan voeding en gezondheid.

't Kwakersnest Kinderopvang -  Peutergym

Klimmen, klauteren en dansen

De ontwikkeling van 0 tot 4 jaar gaat ontzettend snel. Wij reiken graag de bouwstenen aan die deze ontwikkeling stimuleren. Elke week bieden wij peutergym aan bij het kinderdagverbljif en de peuteropvang.

't Kwakersnest kinderopvang - Ouderportaal

Elke dag een berichtje

MyChapp is onze ouderapp en het centrale communicatiemiddel tussen de ouders en onze pedagogisch professionals. MyChapp is een applicatie voor de smartphone. Via MyChapp worden actuele mededelingen, nieuwsberichten en foto’s verstuurd.