Opvang in eigen school of buurt, kleinschalig en betrokken

Opvang na schooltijd

Wij bieden professionele geregistreerde buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Uw kind komt na school bij ons, in zijn vrije tijd. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. Binnen de regels die wij hanteren krijgt uw kind alle vrijheid om zelf invulling te geven aan zijn vrije tijd. Houdt uw kind van koken, techniek, lekker sporten of creatief bezig zijn? Regelmatig organiseren wij leuke (brede school) activiteiten waaraan uw kind kan meedoen.

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag, van 07.30 tot 18.30 uur, de woensdag- en vrijdagmiddag worden op locatie Velserbroek locaties Driehuis en IJmuiden samengevoegd. Bel voor meer info onze administratie.

Geplande activiteiten buitenschoolse opvang:

Wegens corona hebben we momenteel geen bijzondere activiteiten.

Visie BSO Kwakersnest

‘Ieder kind is uniek’, dat is onze visie. Dit betekent respectvol omgaan met kinderen en de behoefte van het kind centraal stellen.

In onze lokalen zijn verschillende speelplekken gecreëerd. Er is ruimte om te knutselen, spelletjes te doen, te dansen of in de uitrusthoek wat te lezen. Televisie en computer horen hier bij. Alleen proberen wij de tijd die kinderen voor de televisie en achter de computer doorbrengen te beperken en hebben wij op onze computers filters geïnstalleerd.

Buitenspelen, vrij bewegen en buitenactiviteiten vinden wij heel belangrijk. Ook hebben wij vaak de beschikking over een gymzaal met sport- en speelattributen.

't Kwakersnest staat bekend om zijn betrokken pedagogisch medewerkers, hoge kwaliteit en niet onbelangrijk, betaalbare kinderopvang. Tevreden ouders en tevreden kinderen.

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag, van 07.30 tot 18.30 uur, de woensdag en vrijdag worden op locatie Velserbroek locaties Driehuis en IJmuiden samengevoegd. Bel voor meer info onze administratie.