Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Tarieven

Tarieven Kinderopvang 2023

Hieronder vindt u de tarieven van onze opvanglocaties. De tarieven zijn vastgesteld op basis van de openingstijden van de aangesloten scholen en kunnen dus per locatie verschillen. Onderstaand vindt u de tarieven voor 2023. Voor 2023 is de voorschoolse opvangtijd gewijzigd op de Westbroek locatie. Deze is vanaf 9 januari geopend vanaf 7.30u.

De belastingdienst berekent uw kinderopvangtoeslag over het maximumuurtarief 2023:

Tarieven gastouderopvang 2023

Trots op ons kwalitatieve gastouderbureau. Betaalbare en deskundige kleinschalige opvang.
Onze bureaukosten starten vanaf  €. 30,-.
Download de tarieven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het gastouderbureau berekent voor u de vaste maandbedragen en uurtarieven. U hoeft bijvoorbeeld bij ons geen ingewikkelde maandstaten in te vullen.De bemiddelingsmedewerker maakt in overleg met uw geselecteerde gastouder de offerte.

We kennen een aantrekkelijk vast maandtarief waardoor u niet iedere maand administratieve beslommeringen heeft. De belastingdienst heeft een tegemoetkoming voor kinderopvang. We maken, geheel vrijblijvend een 4berekening zodat u kunt zien wat uw maandlasten zijn voor de kinderopvang. Mocht u van meerdere gastouders gebruik maken dan worden hiervoor geen extra kosten gerekend. Lees hiervoor onze brochure.

De tarieven voor gastouderovang zijn in verhouding tot dagopvang zeer gunstig. Elk jaar inventariseren wij de beschikbare weken en het uurtarief van de gastouder en het gastouderbureau, zodat u daarover vooraf op de hoogte bent gesteld. 

De belastingdienst berekent uw kinderopvangtoeslag over het maximumuurtarief 2023: Gastouderopvang € 6,73.

Klik hier voor uw berekening