Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Tarieven

Tarieven buitenschoolse opvang

Hieronder vindt u de tarieven van onze buitenschoolse opvanglocaties. De tarieven zijn vastgesteld op de openingstijden van de betreffende school en kunnen dus per locatie verschillen. Onderstaand vindt u de tarieven voor 2019.

De belastingdienst berekent uw kinderopvangtoeslag over het maximumuurtarief 2020:

Buitenschoolse opvang €. 7,02

Peuteropvang €. 8,17

Gastouderopvang €. 6,27

Kinderdagverblijf €. 8,17

Bereken hier uw netto bijdrage. De tegemoetkoming is in 2020 wel tot 95% van het uurbedrag. Klik hier voor uw berekening

Tarieven gastouderopvang in 2020 gelijk gebleven !

Trots op ons kwalitatieve gastouderbureau. Betaalbare en deskundige kleinschalige opvang.

Onze bureaukosten starten vanaf  €. 30,-. Klik hier voor de tarieven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het gastouderbureau berekent voor u de vaste maandbedragen en uurtarieven. U hoeft bijvoorbeeld bij ons geen ingewikkelde maandstaten in te vullen.De bemiddelingsmedewerker maakt in overleg met uw geselecteerde gastouder de offerte.

We kennen een aantrekkelijk vast maandtarief waardoor u niet iedere maand administratieve beslommeringen heeft. De belastingdienst heeft een tegemoetkoming voor kinderopvang. We maken, geheel vrijblijvend een berekening zodat u kunt zien wat uw maandlasten zijn voor de kinderopvang. Mocht u van meerdere gastouders gebruik maken dan worden hiervoor geen extra kosten gerekend. Lees hiervoor onze brochure.

De tarieven voor gastouderovang zijn in verhouding tot dagopvang zeer gunstig. Elk jaar inventariseren wij de beschikbare weken en het uurtarief van de gastouder en het gastouderbureau, zodat u daarover vooraf op de hoogte bent gesteld. 

De belastingdienst berekent uw kinderopvangtoeslag over het maximumuurtarief 2020: Gastouderopvang € 6,27

Bereken hier uw netto bijdrage. De tegemoetkoming is in 2020 wel tot 95% van het uurbedrag. Klik hier voor uw berekening

Tarieven peuterdagopvang

Download de tarieven

Tarieven kinderdagverblijf

Download de tarieven