Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Werken bij 't Kwakersnest

Heb jij hart voor kinderen, vind jij het leuk om het beste uit een kind te halen en te zorgen dat het een fijne tijd heeft waarbij samenspelen, samen ontdekken voorop staat? Wil jij deel uitmaken van een kinderopvang-organisatie waar jouw inbreng bijzonder wordt gewaardeerd en waar jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen omdat wij graag een beroep doen op al jouw talenten?

Kinderopvang ’t Kwakersnest is altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang, de tussenschoolse opvang (vrijwilligers) en gastouders. Heb jij interesse, stuur dan een open sollicitatie stuur een mail naar info@kwakersnest.nl of neem een kijkje op onze vacatures pagina.

Wij hebben op dit moment weer plekjes vrij op verschillende dagen bij onze professioneel geschoolde gastouders in de Velserbroek, IJmuiden en Zaanstad. In deze gezinnen worden meerdere kinderen opgevangen en wordt de opvang geboden door een  professioneel geschoold gastouder met een vast dagschema en betekenisse volle activiteiten.