Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Vacatures

Kinderopvang 't Kwakersnest groeit. Wij zoeken een creatieve en enthousiaste allrounder. Heb jij graag de touwtjes in handen? Wil je graag meedenken in de planning en PR? En vind jij het ook te gek om kinderen uit te dagen en bij te dragen aan hun ontwikkeling? Wij zoeken een zelfstandig werkend pedagogisch medewerker (minimaal SPW 3/4) die ook de ambitie heeft om mee te denken in de organisatie.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie van 24-32 uren in de dagopvang, buitenschoolse opvang en op ons kantoor. Je komt thuis in een warm 'nest' van gezellige en ervaren collega's. Wij werken volgens de VVE-werkwijze, waarin het volgen van de ontwikkeling van elk kind centraal staat.

Wat kan je van ons verwachten?

Wat vragen wij van jou?

Een diplomering in de kinderopvang, bewijs van goed gedrag (VOG) en goede beheersing van de Nederlandse taal. Je vindt het leuk om te leren en wilt werken volgens de methode Startblokken (VVE). Je staat open om aan jezelf te werken op het gebied van pedagogiek en persoonlijke ontwikkeling, leiding geven en coachen. Eris bij ons echt veel tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Ontwikkelen geeft energie en brengt mensen verder, op wat voor manier dan ook.

Van 24 tot 32 uur, zeg jij het maar

Maar wel het liefst met een minimum van 4 dagen beschikbaarheid per week. In overleg bepalen wij jouw werkweek, voor zover dit passend is binnen de BSO, babygroep of peuterdagopvang. Wij kijken ook naar geschiktheid en belangstelling in leeftijdsgroepen. Salaris natuurlijk! Conform CAO Kinderopvang, binnen een schaal die past bij je functie.

Klinkt goed toch? Heb je interesse?

Stuur dan een bericht naar administratie@kwakersnest.nl.
Wij nemen na 27 september contact met je op.

Vacature