Opvang door gastouder, net zo fijn als thuis

Aanvragen opvang

Verwacht u een kindje of heeft u al kinderen en wilt u gebruik gaan maken van gastouderopvang? U kunt altijd vrijblijvend contact zoeken of inschrijven via deze website, hier zijn geen kosten aan verbonden. Pas wanneer u daadwerkelijk gebruik gaat maken van opvang, gaat u betalen voor de geleverde diensten. U kunt al vanaf 1 dag tot 5 dagen in de week gebruik maken van gastouderopvang.

Als wij uw kindje na een koppelingsgesprek in een gastoudergezin plaatsen, is er altijd een proefperiode van 6 weken. Na 6 weken doen wij een eerste evaluatie, hiervoor zoeken wij telefonisch contact met u en de gastouder. Hiermee checken wij of beide partijen nog tevreden zijn over de samenwerking. Het gaat er natuurlijk vooral om dat uw kindje het prettig heeft bij de gastouder. Gedurende de periode dat uw kind bij de gastouder komt, wordt nog regelmatig gecheckt of de opvang goed verloopt.

Doordat de gastouder is aangesloten bij een gastouderbureau, kunnen wij bij het wegvallen van de gastouder ook reserveopvang aanbieden.