Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Vacature Pedagogisch MedewerkerWij zijn ’t Kwakersnest!

Een energieke en innovatieve organisatie met een maatschappelijke missie. Al meer dan 16  jaar bouwen wij elke dag vol overgave aan nieuwe generatie kinderen. ‘t Kwakersnest  is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. We gaan respectvol met elkaar om en investeren in elkaar. Wij hebben power. Alles wat we doen, doen we met een reden. Dus zie je onze pedagogische visie terug op elke groep. Er is tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en dat geeft energie. We zijn een ambitieuze organisatie waar iedereen gelijk is, waar we respectvol met elkaar omgaan en samenwerken vanuit vertrouwen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig pedagogisch medewerker (minimaal SPM niveau 3/4  geschoold) die ervaring heeft met opvang voor specifiek  kinderen tot 4 jaar. Enige affiniteit met de jonge BSO kinderen is een pre. Wij bieden een uitdagende, maar vooral hele leuke functie, waarin wij werken op de groep met een VVE-achtergrond belangrijk vinden. Spel- en ontwikkelingsgericht werken vinden wij heel belangrijk: Lees ook op onze website.

  https://www.kwakersnest-kinderopvang.nl/kinderdagverblijf/kinderdagverblijf-het-broekje.html

Wij zijn vanaf september/oktober 2020 op zoek naar een pedagogische topper die in ieder geval beschikbaar is op:

Maar…. Alles in overleg natuurlijk!

Wat kan je verwachten van ons?

- Een hecht team met ervaren en gezellige collega’s.
- Zorgen dat ‘t Kwakersnest bekend wordt in de buurt en ouders enthousiast maken over de vestiging.
- Helpen met het inrichten en opbouwen van de vestiging.
- Het opstarten van een eigen groep met vaste uren.
- Een contract van 24 tot 32 uren, per 1 september/ oktober.
- Een nieuwe uitdaging binnen ‘t Kwakersnest .

Dit heb jij in huis

Energie. We bedoelen hiermee initiatiefrijk en positief. Je hebt plezier in je werk en zin in een nieuwe uitdaging.

Team player. Je vindt het fijn om onderdeel uit te maken van een nieuw team en werkt graag samen met anderen aan het beste resultaat.

De verplichte vereisten. Serieus rijtje, maar wel een must: MBO of HBO diploma met juiste kwalificatie voor de kinderopvang + VOG + goede beheersing van de Nederlandse taal.

Liefst specialiste baby’s. en VVE startblokken. ( geen vereiste )

Dit bieden wij jou

Trainingen. Daar blinken wij in uit. Binnen t Kwakersnest wordt er VVE Startblokken aangeboden, we geven trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen jou als medewerker. Ook voor de babyleeftijd  komt er een specifieke startblokken training.

Jouw ontwikkeling. Er is bij ons echt veel tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling, als professional en als persoon. Want jezelf ontwikkelen geeft energie, op wat voor manier dan ook!

Extra arbeidsvoorwaarden. We laten onze waardering merken door rekening te houden met je wensen. 

Van 0 tot  24  uur, zeg jij het maar. Maar wel het liefst met een beschikbaarheid van 3 a 4 dagen per week. In overleg bepalen we jouw werkweek voor zover dit passend is binnen de baby groep. Wij kijken ook naar geschiktheid en belangstelling voor welke leeftijdsgroep.

Salaris, natuurlijk! Conform de CAO Kinderopvang, binnen een schaal die past bij je functie.

Heb je interesse stuur dan een reactie met CV naar loes@kwakersnest.nl

Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek.

6 augustus 2020