Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Update Kinderopvangkosten bijdrage

Beste ouder en gastouder,

De eigen bijdrage voor de kinderopvangkosten worden door de overheid gecompenseerd. De precieze uitwerking hiervoor wordt nog nader bekeken.

Inmiddels heeft ‘t Kwakersnest de noodopvang voor de BSO geregeld in de locatie Velserbroek, hier worden dagelijks tussen de 10 en 12 kinderen opgevangen. Bij de gastouders worden in totaal 32 kinderen in noodopvang opgevangen, alle ouders zijn werkzaam in een cruciaal beroep. Dank aan alle collega’s en gastouders!!

Staatssecretaris mevrouw van Ark heeft een brief geschreven aan iedereen in de kinderopvang om te bedanken voor de inzet in de afgelopen week, lees de brief, door de link te volgen: hier terug te lezen.

Verder in de bijlage meer informatie over de noodopvangregeling en informatie voor klein zelfstandig ondernemers, ( zzp’ers) mocht u tijdelijk minder inkomen hebben? Dan kunt u deze wijziging doorgeven aan de belastingdienst. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/events/prive/mijn_inkomen_v erandert

Mocht u meer willen lezen vanuit de Rijksoverheid m.b.t. de kinderopvang en het coronavirus, dan kunt u dit vinden d.m.v. onderstaande link. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-overcoronavirus-en-kinderopvang/ouders

Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij dat graag, u kunt mailen naar info@kwakersnest.nl of bellen met onderstaande contactpersonen.

Met vriendelijke groet,

Loes Holtslag van Westerop
tel: 06 45464085
Directeur Kinderopvang t Kwakersnest.

Lies Duineveld
tel: 06 19361682
Coördinator gastouderbureau ’t Kwakersnest.

30 maart 2020