Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Robotica & Techniek Workshops met Michiel Holtslag

Wij zijn enthousiast om de bovenbouw kinderen spelenderwijs te laten kennismaken met Techniek en Robotica op de BSO.

Wat gaan we doen?
Vanaf dinsdag 5 februari gaat Michiel met de bovenbouw kinderen starten met Techniek en Robotica in de Toermalijn! Programmeer dagen: 5 en 12 februari en 5,12 en 19 maart. Michiel is als techniek deskundige samen met Jelle Scheurleer betrokken bij de techniek programmeer werkgroep van de Rozenbeek school. Nu gaat Michiel zijn workshop ook aanbieden op de Toermalijn te Driehuis.

Hoe gaan we dit doen?
Wij doen dit met de nieuwste Leerlijn Techniek en Robotica van LEGO. We werken in groepjes van 2 of 3 kinderen met de Lego WE DO 2.0 lijn en beginnen om ca. 14.45 uur en om 16.45 gaan we weer opruimen. Eerst gaan we bouwen en vervolgens de robot programmeren met tablets. Zo leren we spelenderwijs omgaan met techniek en robottoepassingen.

Voor wie?
Kinderen van 7 tot 12 jaar. Er is plek voor 5 BSO kinderen en 5 Toermalijn schoolkinderen.

Is uw kind geïnteresseerd in deze workshop? Geeft u zich dan op bij loes@kwakersnest.nl Zij stuurt u alle informatie en een inschrijfformulier. De totale kosten voor deze 5 middagen voor schoolkinderen bedragen €. 25,-.

Wij willen u vragen of de kinderen indien zij in het bezit zijn van een tablet deze mee te nemen. We gebruiken de Lego WE DO 2.0 app. U kunt de app alvast downloaden en een kijkje nemen.

22 januari 2019