Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Robot bouwen voor iedereen!

Robot bouwen bij 't Kwakersnest

Robot bouwen in de technieklessen – ook voor ‘niet-kwakertjes’!

Naast het bieden van opvang biedt ‘t Kwakersnest ook leuke extra brede schoolactiviteiten aan die erg enthousiast ontvangen worden. Te denken valt aan: kookworkshops, bootcamp, of techniekworkshops. Ook kinderen die niet naar de BSO gaan of op een andere school zitten zijn van harte welkom bij deze activiteiten. Een vriend of vriendinnetje van een andere school is van harte welkom!

Voor kinderen die ’t Kwakersnest bezoeken maar ook dus ook voor kinderen die niet ’t Kwakersnest bezoeken bieden wij komend najaar weer technieklessen aan. In de technieklessen gaan we iets heel gaafs doen, we gaan een robot maken!

Kinderen van de groepen 6 t/m 8 gaan onder begeleiding van techniekmeester Denny, van de spiraalspel workshop, aan de slag. Geen bouwpakket in elkaar zetten, maar helemaal zelf maken!

Voor deze kinderen van de groepen 6 t/m 8 bieden we dit jaar een weer een coole, uitdagende workshop aan: ’bouw je eigen robot’. Onder begeleiding van techniekmeester Denny, van de spiraalspel workshop, kan uw zoon of dochter helemaal zelf een robot maken!

Geen bouwpakket in elkaar zetten, maar helemaal zelf maken! Deze robot gaat op vier wielen rijden en kan ‘voelen’ wanneer hij ergens tegenaan botst. Dan draait de robot de andere kant op en probeert hij een andere route. De kinderen gaan hun robot in vier lessen van anderhalf uur bouwen.

Het programma:

Alle kinderen mogen natuurlijk na de laatste les hun robot mee naar huis nemen!

De lessen zijn gepland:

Schrijf je nu alvast in!

Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar loes@kwakersnest.nl

De kosten zijn totaal € 20,- bij de eerste les te betalen aan Denny in een gesloten enveloppe.

 

 

 

 

 

 

29 september 2016