Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Programma herfstvakantie

Beste ouders en kinderen, 

Via deze weg bieden wij jullie graag het programma van de herfstvakantie 2019 aan met dit keer het thema ‘reizen door de tijd’. 


In de herfstvakantie bieden wij opvang van vrijdag 18 oktober tot en met vrijdag 25 oktober op onze locatie in Velserbroek van 7.00 tot 18.30 uur. Onze BSO locaties de Origon (IJmuiden) en de Toermalijn (Driehuis) worden deze vakantie met onze locatie in Velserbroek samengevoegd. U kunt daarom uw kinderen op de locatie Velserbroek (Spitsaak 70) brengen en halen. 


Wij willen u vriendelijk verzoeken de kinderen voor 10.00 uur te brengen zodat we tijdig aan de activiteiten kunnen beginnen. De kinderen kunnen vanaf 16.30 uur weer opgehaald worden. Rosita, Sander, Sharon, Judie, Sharon BBL, Nikita, Lea, Angelique, Anke en Fleur zijn de pedagogische medewerkers die er graag met uw kinderen een gezellige vakantie van gaan maken. 


Bij ziekte of afmelden van uw kind(eren) graag bellen naar onze locatie telefoon Velserbroek: 06-20345834. U mag ook altijd een whatsapp bericht sturen.

Het programma

17 oktober 2019