Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Bekijk hier het programma voor de zomervakantie

Het programma voor de zomervakantie is bekend. Bekijk hier het programma in de link en lees ook meer over de bijhorende protocollen.. Doen jullie ook gezellig mee?

Programma Zomervakantie

Beste ouders en kinderen,  

Via deze weg bieden wij de kinderen die gebruik maken van de opvang in de zomervakantie graag het programma van de zomervakantie 2020 aan.  


De vakantieopvang wordt aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag bieden wij geen opvang. Dit jaar bieden wij de kinderopvang aan op verschillende locaties. Op deze manier kunnen wij een veilige situatie creëren, maar toch een hele leuke zomervakantie aanbieden met allerlei sportieve en creatieve activiteiten. In deze brief leest u de vakantieplanning, de voorzorgsmaatregelen en op welke locaties de opvang wordt geboden.  
In verband met de maatregelen die de overheid heeft voorgeschreven hebben wij onze activiteiten aangepast op onze locaties. Mede hierom verzoeken wij u dringend om wanneer u geen gebruik wenst te maken van de vakantieopvang uw kind(eren) tijdig af te melden in MyChapp.  Gelieve dit uiterlijk voor 10:00 uur op de dag zelf afmelden.  


Het thema van deze vakantie is: ‘De Olympische spelen’. Een leuk thema waarin samen met en voor de kinderen een mooi programma is opgesteld. Verderop leest u welke activiteiten in welke weken op de planning staan 
WiaWaha  Gelukkig mogen wij ook deze zomervakantie naar scouting de WiaWaha. Wij zijn met alle BSOlocaties hier in week 1 (6 juli tot 10 juli) en in week 6 (10 augustus tot 14 augustus). Dit betekent dat de kinderen ook bij de WiaWaha worden gebracht en opgehaald door de ouders. 
 
Bij scouting WiaWaha nemen wij als organisatie maatregelen tegen het Coronavirus.  Wij volgen hierbij het beleid van GGD Kennemerland. Het beleid dat de afgelopen periode is gehanteerd op ’t Kwakersnest zal ook gelden op het moment dat wij de vakantieopvang starten en aanwezig zijn bij de WiaWaha. Dat betekent dat er afzettingen met rood lint worden weergeven zodat u exact ziet tot waar u op de locatie kunt komen. Wij doen dit zodat bij het breng- en haalmoment er voldoende ruimte en tijd is voor de overdracht van uw kind(eren).  


Opvang op diverse locaties  Deze zomervakantie zullen wij opsplitsen naar twee locaties. Dit is locatie Westbroek in Velserbroek en locatie Toermalijn in Driehuis. Door het splitsen van de groepen creëren wij minder drukte op de locaties in de scholen. Dit zorgt voor een veilige en verantwoorde situatie.    


De Westbroek is onze nieuwe locatie in Velserbroek. Op deze locatie zullen de BSO-kinderen van locatie Velserbroek worden opgevangen.   


In de Toermalijnschool worden kinderen van locatie Driehuis en locatie IJmuiden opgevangen op maandag, dinsdag en donderdag. Enkel op vrijdag zullen alle kinderen worden opgevangen in de Westbroek in Velserbroek.  

De Origon in IJmuiden is gesloten in de vakantie. De kinderen die normaal gesproken op de Origon worden opgevangen zijn nu op maandag, dinsdag en donderdag van harte welkom op locatie Toermalijn in Driehuis. Op vrijdag zijn de kinderen van harte welkom op de Westbroek, locatie Velserbroek.  
Onderstaand is overzichtelijk weergegeven op welke dagen en op welke locatie de vakantieopvang is. Bekijk hier op welke dag u wordt verwacht op de verschillende locaties. 

Data

Kinderen van locatie Velserbroek

Kinderen van

Locatie Driehuis

Kinderen van locatie Origon

Dagen

Maandag
Dinsdag

Donderdag
Vrijdag

Maandag Dinsdag  Donderdag

Vrijdag

Maandag Dinsdag  Donderdag

Vrijdag

Week 1
6 - 10 juli

Wia Waha

Wia Waha

Wia Waha

Wia Waha

Wia Waha

Week 2
13 – 17 juli

Westbroek

Toermalijn

 

Westbroek

Toermalijn

Westbroek

Week 3
20 – 24 juli

Westbroek

Toermalijn

 

Westbroek

Toermalijn

Westbroek

Week 4
27 – 31 juli

Westbroek

Toermalijn

 

Westbroek

Toermalijn

Westbroek

Week 5
3 – 7 augustus

Westbroek

Toermalijn

 

Westbroek

Toermalijn

Westbroek

Week 6
10 – 14 augustus

Wia Waha

Wia Waha

Wia Waha

LET OP:            In week 1 + 6 zijn wij te vinden op onze locatie Wiawaha.​              
Wiawaha           Bosweg 2, 1981 LZ, Velsen-Zuid
LET OP:            In week 2 + 3 + 4 + 5 zijn wij te vinden op onze locaties in Velserbroek en Driehuis.
Westbroek        Platbodem 201, 1991 NN, Velserbroek
Toermalijn        Driehuizerkerkweg 121, 1985 HB, Driehuis

Waar vind ik scouting Wiawaha?

Het clubhuis staat in de geweldige omgeving van het bos van Velserbeek, gelegen aan de Bosweg 2 in Velsen-Zuid. Komt u met de auto? Dan is het handig om de auto te parkeren aan het eind van de Verloren van Themaatlaan. Loop vervolgens het bospad/fietspad in. Na ongeveer 200 meter vind je aan je rechterhand het clubhuis.

’t Kwakersnest plaatst wegwijsborden en afzetlinten bij de WiaWaha zodat u hier gemakkelijk heen wandelt en direct ziet waar u dient te zijn. Meer informatie over de WiaWaha kunt u vinden op http://wiawaha.nl/route/

Voorbereiding vanuit huis
Voor sommige activiteiten worden oude of sportieve kleren aangeraden. Er staat bij de activiteiten vermeld wat wij die dag gaan doen. Lees alle informatie dus goed door. Wij willen u vriendelijk verzoeken de kinderen voor 10.00 uur te brengen zodat we tijdig aan de activiteiten kunnen beginnen. De kinderen kunnen vanaf 16.30 uur weer opgehaald worden.

Protocol
Tot op heden volgen wij het protocol van de GGD. Heeft uw kind gezondheidsklachten dan is het belangrijk om het protocol te volgen. Wilt u uw kinderen afmelden? Dan verzoeken wij u tijdig af te melden via MyChapp. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen met onze locatietelefoon Velserbroek 06-20345834.

Wie werken waar?

Locatie Toermalijn Locatie Velserbroek
Sander Rosita
Daniëlle Judie
Lea Sander
Angelique D, Angelique D.
Angelique NK. Sharon van H.
Sharon van H. Sharon B.
Mike Anke
Daphne Brigitte
  Lisa
  Mike
  Diego
  Bart
  Marc

Team Kwakersnest
Onze vaste pedagogisch medewerkers Rosita, Judie, Sander, Sharon B., Daniëlle, Anke, Brigitte, Lea, Angelique D., Angelique NK., Lisa en Sharon van H. zullen aanwezig zijn in de zomervakantie. Om sportieve en creatieve activiteiten te organiseren zullen ook onze vaste sportieve krachten van Mindset Movers aanwezig zijn, dit zijn onze sportmedewerkers Mike, Bart, Diego, Daphne en Marc.

Administratie
De administratie is enkel gesloten op maandag 13 juli tot vrijdag 17 juli. Wij zijn wel altijd telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de locatietelefoon. Dit nummer is bereikbaar voor dringende zaken. De overige vakantieweken is onze administratie wel geopend.

Met sportieve vakantiegroeten,

Namens alle pedagogisch medewerkers van ’t Kwakersnest

Loes Holtslag van Westerop
Directeur ’t Kwakersnest

Bekijk hier het volledige programma.

29 juni 2020