Persoonlijke zorg en aandacht voor uw kind

Inschrijven

Inschrijven Buitenschoolse Opvang 't Kwakersnest

Via onderstaande link kunt u vrijblijvend uw kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang. U komt dan bij een inschrijfformulier van het systeem Rosa, een registratiesysteem waar wij mee werken. Na uw inschrijving nemen wij meestal binnen 1 werkdag contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Pas wanneer u daadwerkelijk gebruik gaat maken van de opvang, gaat u ook betalen. Meer informatie over onze tarieven vindt op de pagina Tarieven.

Aanmelden Buitenschoolse Opvang

Inschrijven Gastouderopvang 't Kwakersnest

Met de onderstaande link kunt u 1 of meerdere kinderen inschrijven. U kunt hier ook een broertje, zusje of het op komst zijnde kindje inschrijven. Via deze link komt u bij een inschrijfformulier van het systeem Rosa een registratiesysteem waarmee wij werken.

Indien u nu al gebruik maakt van kinderopvang via ’t Kwakersnest dan vragen wij u alle oudergegevens opnieuw in te vullen ter controle van de bestaande gegevens. Vul alleen de nieuw in te schrijven kinderen in.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van de formulieren, kunt u contact opnemen met de helpdesk.
Bereikbaar op 023 576 99 51.

Aanmelden Gastouderopvang

Aanmelden als gastouder

Inschrijven Peuter(dag)opvang Kikker en Roos

Via onderstaande link kunt u vrijblijvend uw kind inschrijven voor de peuter opvang. U komt dan bij een inschrijfformulier van het systeem Rosa, een registratiesysteem waar wij mee werken. Na uw inschrijving nemen wij meestal binnen 1 werkdag contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Pas wanneer u daadwerkelijk gebruik gaat maken van de opvang, gaat u ook betalen. Meer informatie over onze tarieven vindt op de pagina Tarieven.

Aanmelden Peuter(dag)opvang

Inschrijven Kinderdagverblijf 't Broekje

Via onderstaande link kunt u vrijblijvend uw kind inschrijven voor het Kinderdagverblijf. U komt dan bij een inschrijfformulier van het systeem Rosa, een registratiesysteem waar wij mee werken. Na uw inschrijving nemen wij meestal binnen 1 werkdag contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Pas wanneer u daadwerkelijk gebruik gaat maken van de opvang, gaat u ook betalen. Meer informatie over onze tarieven vindt op de pagina Tarieven.

Aanmelden Kinderdagverblijf