Na school lekker bezig met uitdagende activiteiten

Activiteiten Brede School

Kinderopvang 't Kwakersnest biedt vanuit haar BSO-locaties diverse brede schoolactiviteiten aan. Kinderen die de BSO bezoeken kunnen hieraan deelnemen maar ook voor kinderen die geen gebruik maken van de BSO zijn van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten. 

De activiteiten variëren van een kookworkshop, bootcamp, techniek tot creatieve uitspattingen. U vindt op deze website ons actuele aanbod. 

Muziek workshops door Odette Oostwouder

In samenwerking met Koel producties bieden we op onze locatie in Driehuis een aantal erg leuke en educatieve muziek workshops aan voor de kinderen. De workshops worden wekelijks gegeven op dinsdag 30 oktober, 6,13 en 20 november. 

Opgeven kan via Loes@kwakersnest.nl. Bekijk hier de flyer voor meer informatie.

Techniek en Robotica op de BSO

Vanaf dinsdag 30 oktober gaat Michiel wekelijks met de bovenbouw kinderen starten met Techniek en Robotica in het lokaal de “Werkplaats” in de locatie Velserbroek. Michiel is als ingenieur werktuigbouwkunde samen met Jelle Scheurleer (ouder van Femke en Thijmen) betrokken bij de techniek programmeer werkgroep van de Rozenbeek school. 

De workshops duren van 15.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden in de uitnodiging of stuur een mailtje naar Loes@kwakersnest.nl.

Expertise avond: Voorlezen
Speciaal voor gastouders, begeleiders en ouders

Op woensdag 12 december geven wij in Velserbroek onze laatste expertise avond van dit jaar over voorlezen! Het leek ons gezellig om op deze avond met elkaar een avondje voorlees en kerst te doen. Dan sluiten we onder het genot van een lekker hapje en drankje het jaar alvast een beetje af met elkaar.

Bekijk de uitnodiging in deze link. Opgeven kan via loes@kwakersnest.nl