Na school lekker bezig met uitdagende activiteiten

Activiteiten Brede School

Kinderopvang 't Kwakersnest biedt vanuit haar BSO-locaties diverse brede schoolactiviteiten aan. Kinderen die de BSO bezoeken kunnen hieraan deelnemen maar ook voor kinderen die geen gebruik maken van de BSO zijn van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten. 

De activiteiten variëren van een kookworkshop, bootcamp, techniek tot creatieve uitspattingen. U vindt op deze website ons actuele aanbod. 

Muziek workshops: Een nieuw begin

Op 24 januari, 31 januari en 7 februari geven we op locatie Velserbroek drie leuke muziekworkshops met als thema: klank, ritme en muziek maken. We gaan er samen met de kinderen leuke en muzikale donderdagen van maken!

Techniek en Robotica workshops

Vanaf dinsdag 5 februari gaat Michiel met de bovenbouw kinderen starten met Techniek en Robotica in het lokaal de “Werkplaats” in de locatie Driehuis. De workshops worden gegeven op 5 en 12 februari en op 5,12 en 19 maart. Michiel is als ingenieur werktuigbouwkunde samen met Jelle Scheurleer (ouder van Femke en Thijmen) betrokken bij de techniek programmeer werkgroep van de Rozenbeek school. 

De workshops duren van 14.45  tot 16.45 uur. Meer informatie is te vinden in de op de webpagina of stuur een mailtje naar Loes@kwakersnest.nl om je op te geven. Deelname voor alle vijf de workshops kost in totaal 25 euro.